Försäljning Lantgård, Linbro Park, Johannesburg, South Africa, 35a Second rd

Försäljning - Cod. 20197

  • Typ: Lantgård
  • Område: 22402 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 22402

Farm Namn: Land bor i staden
Husstorlek: + - 6 tunnland på 22.402 kvadratmeter
Begärt pris: R7.2m
Beskrivning av fastigheten:
En vacker traditionell bondgård runt en sluten innergård med fantastisk underhållning funktioner. Belägen cirka 6 hektar ställt paddock. Denna gård har en mycket rymlig, ljus och luftig MULTIFORMAT rum med flera stora dubbla glasdörrar som låsta främre och bakre domstolen varven. Två stora sovrum med inbyggda garderober. Stort sovrum med en sju meter omklädningsrum och en separat toalett med upphöjda marmor bad och fåfänga med stora dubbla aspekt windows, en separat studie eller dolda förråd bifogas.
Huset har utsikt över en stor ljusblå pool och rullande lagar med många gamla ekar för dem som åtnjuter lugn och ro. Stor bondgård kök med walk-in skafferi och grovkök. Stora franska dörrar öppna på privata bakgård, en perfekt liten trädgård anläggningar.
Täckt främre ingången till en rymlig hall som leder till vänster genom trädörrar till vänster i en dubbel aspekt lounge med stora dimensioner med en sten eldstad. Till höger är en stor rymlig matsal, det är en separat tävling eller familjerum med egen sten spis.
En dubbel garage omvandlas till ett rum för att lagra med separat dusch och toalett och personalrum. Egenskapen drivs som borrhål vatten och trefas elektricitet.
Motiv på en norr inför mjuk sluttning vid kanten av Sandton CBD endast 10 min från Sandton City. Enkel åtkomst till Johannesburg (M1, Germiston och Pretoria N1 N3) motorvägar, men med lugn och ro finns sällan inom stadens gränser.
Perfekt för att driva ett företag från hemmet medan du njuter av familjelivet. Med extra intäkter från 5 moderna stugor med självhushåll med privat trädgård faciliteter och alla bekvämligheter. Separata elektriska mätare för varje hus för att övervaka konsumtionen. För närvarande genererar intäkter på mer än R12000.00pm, med utrymme för tillväxt.
Stort sovrum 4,5 x5m
På kostym badrum och walk-in omklädningsrum 7 x 3 m,
Andra sovrummet 3,5 x 4m med skåp
Tredje sovrummet 3,5 m x 4m med skåp
Andra Badrum 2,5 x 2,5, bestående av bad, toalett och handfat Vanity
Dining Room 5 x 5m
Familj Lounge 4,5 x 5m
Lounge 4,5 X6M
Hal, 4,5 x 3m
Kök 5 x 5m
Skafferi och Utility 3 x5m
Linbro Park har stor utvecklingspotential med flera densitet med upp till 150 enheter per hektar välkomnades av Johannesburg kommunfullmäktige om utvecklingen pågår. Ligger mellan Meadow Dale och Linbro Business Park utveckling kan bara öka utvecklingen under de kommande åren.

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB